Reference

 Jedná se o dubovou podlahu třívrstvá konstrukce celoplošně lepená podlahu lze pokládat plovoucím způsobem dřevěná podlaha třívrstvá od tradičního rakouského výrobce steirer parket. Podlaha je kartáčovaná a olejovaná bílým olejem.

pokládka vinylové podlahy brno

 

                                                       Montáž podlahy v Brně. Třívrstvá podlaha Dubová podlaha je kartáčovaná.                                                              Na podlahu byl použit bílý olej podlaha je celoplošně přilepená. Je možné použít i jako plovoucí podlahu.


pokládka podlah brno

 

Montáž masivní podlahy. Dubová palubka od tradičního českého výrobce. Povrchová úprava podlahy Osmo tvrdý olejový vosk. Podlaha má nezaměnitelný rustikální charakter.

 pokládka plovoucí podlahy brno

 

Dřevěné podlahy pro děti do dětských pokojů jsou snad ty nejlepší podlahy, které můžou být oproti vinylovým podlahám, neobsahují žádné ftaláty prostě dřevěná podlaha je blíž přírodě. Masivní Dubová podlaha celoplošně přilepená ošetřená bílým olejem.

pokládka podlahy brno

 

Přesnost dřevěných podlah vám vyrazí dech.

pokládka pvc podlahy brno

 

Jedná se o klasické parkety, rustikální třídění, povrchová úprava - hedvábný Mat. Lak Bona lakovaná podlaha je velmi příjemná na údržbu prostě a jednoduše ji můžete vysát a nebo vytřít mírně navlhčeným mopem, údržba podlah nikdy nebyla jednodušší.

pokládka vinylových podlah brno

 

Klasické parkety, dřevěná podlaha dokáže být krásná i v tělocvičně.

pokladka podlah brno

 

Klasická parketa položená méně obvyklým způsobem do stromečku v rustikálním provedení. Dřevěná podlaha vypadá velmi krásně dřevěná podlaha je ošetřena lakem hedvábný Mat Bona.

pokladka laminatove podlahy brno

 

Jedná se o dřevěnou podlahu takzvanou tří parketu. Podlaha je třívrstvá konstrukce. Podlaha je ošetřena transparentním bílým lakem, dřevěná podlaha je jasanová.

pokládka podlah v brně

 

Dubová podlaha multistrip působí velmi moderním dojmem, dřevěná podlaha je celoplošně přilepená. Povrchová úprava dřevěné podlahy je lak hedvábný Mat Bona, dřevěná podlaha lze položit jako plovoucí podlaha.

podlahy brno pvc pokládka

 

Dřevěné obložení stěny a dřevěné obložení vany. Průmyslová mozaika celoplošně přilepená kombinace dřevin jatoba a javor. Dřevěná podlaha lze použít v koupelně, povrchová úprava dřevěné podlahy je olej.

pokládka vynilové podlahy brno

 

pokládka pvc podlahy brno_2

 

Jedná se o masivní podlahu celoplošným přilepenou dřevěnou podlahu, povrchová úprava dřevěné podlahy je matný lak Bona.

pokladka plovouci podlahy brno a okoli

 

Jedná se o masivní podlahu celoplošně přilepenou dřevěnou podlahu. Povrchová úprava dřevěné podlahy je matný lak Bona.

pokládka podlahy brno_2

 

 pokládka plovoucí podlahy brno_1

 

Dřevěná podlaha z dubu červeného. Podlaha je celoplošně přilepená a má povrchovou úpravu lak hedvábný Mat Bona.

pokládka podlah brno_1

 

pokládka vinylové podlahy brno

 

Dubová 3 parketa je vhodná i do kuchyně. Dřevěná podlaha je celoplošně přilepená a má povrchovou úpravu hedvábný Mat Bona. Dřevěná podlaha lze položit i jako plovoucí podlaha.

pokladka plovouci podlahy brno a okoli_1

 

Dubová masivní podlaha celoplošně přilepená. Dřevěná podlaha v rustikálním provedení vypadá velmi půvabně. Dřevěná podlaha má povrchovou úpravu olej.

pokládka vynilové podlahy brno_1

 

Dřevěná podlaha 3-parketa celoplošně přilepená. Podlaha dodává větší komfort při používání. Dřevěná podlaha má povrchovou úpravu olej a je jemně kartáčovaná, tato dřevěná podlaha lze položit i jako plovoucí.

48367058_521345285011926_4680029857323679744_n

 

 pokládka podlah v brně_1

 

Jedná se o dřevěnou podlahu tří parketu, dřevěná podlaha je vyrobena z ořechů evropského. Podlaha má povrchovou úpravu lak hedvábný mat. Dřevěná podlaha je celoplošně přilepena, tato dřevěná podlaha lze položit plovoucím způsobem a má třívrstvou konstrukcí.

pokladka podlah brno_1 pokladka laminatove podlahy brno_1 

 

Dubová třívrstvá konstrukce dřevěná podlaha je povrchově upravená olejem dřevěná podlaha jemně kartáčovaná a celoplošně přilepená tato dřevěná podlaha lze položit plovoucím způsobem.

pokládka pvc podlahy brno_1 pokládka vinylových podlah brno_1

 

Dubová podlaha celoplošný přilepená má velmi rustikální charakter. Tato dřevěná podlaha má povrchovou úpravu tvrdý olejový vosk.

pokládka podlahy brno_1 pokládka plovoucí podlahy brno

 

Dřevěná podlaha má povrchovou úpravu olej dřevěná podlaha je lehce kartáčovaná a a celoplošně přilepená tato dřevěná podlaha lze položit i plovoucím způsobem podlaha bez suků.

pokládka podlah brno

 

 

Nedvědice