Podlahové krytiny Brno

Nabídka podlahových krytin se rozrůstá téměř každým dnem, takže pro laika může být těžké se v ní zorientovat.

 

Proto je vhodné nákup neuspěchat a dát si s výběrem načas. Jistě, nákup přes internet má své výhody, ale v případě podlahové krytiny určitě neuděláte chybu, když nás navštívíte i osobně.

Marcon Interier s. r. o.
U Leskavy 728/28
Brno - Starý Lískovec

 

Efektivní výběr podlahové krytiny

Osobní návštěva podlahového studia vám pomůže získat užitečné informace a ujasnit si vaše priority. Možnost prohlédnout si podlahové krytiny v nepřeberném množství dekorů je k nezaplacení. Stejně tak je velmi užitečné moci si vybranou podlahu „osahat“, neboť i to může zásadně ovlivnit výslednou volbu. Podlahové krytiny v Brno Marcon navíc získáte za super ceny!

Profesionální podlahové studio, to není jen mimořádně široký výběr nejrůznějších typů podlahových krytin v mnoha barevných dekorech, ale také vyškolení profesionálové, kteří jsou připraveni zákazníkům z Brna poradit s výběrem ideální podlahové krytiny do vašeho domova nebo prostor k podnikání. Takoví odborníci na vás vždy čekají v podlahovém studiu Brno.

 
Sortiment podlahových krytin Brno

Jednotlivé typy podlah se vyznačují velmi různorodou kvalitou, v sortimentu podlahových krytin Brno však najdete podlahy od prověřených výrobců s dlouholetou tradicí, jako je například Quick-Step, Parador, Strawberry parkett, Forbo, Berry Floor a mnoho dalších.

  • Laminátové podlahové krytiny Brno: Tato podlahová krytina se stala ideálním řešením pro značnou část interiérů zejména mimořádně širokému výběru dekorů a přijatelné ceně, která jí nijak neubírá na kvalitě.
  • Vinylové podlahové krytiny Brno: Dnes tolik populární vinylové podlahy jsou symbolem kvality a luxusu. Spojují v sobě totiž výhody linolea a dřevěných podlah. Elegantní vzhled ve spojení s velkou odolností, to je sázka na jistotu.
  • Dřevěné podlahové krytiny Brno: Klasika v podobě dřevěných podlah se nikdy neomrzí, proto v nabídce podlahových krytin Brno tvoří podstatnou část sortimentu.
  • PVC podlahové krytiny Brno: Stále vyhledávané PVC podlahy už po mnoho let splňují nejvyšší nároky na elegantní vzhled a mají tedy jen málo společného se svými nevzhlednými, dávno zapomenutými předchůdci.
  • Další nezbytné komponenty: Prvkem, který značně ovlivňuje výslednou podobu každého interiéru, jsou nepochybně schody a dveře. Proto je vhodnější vybrat si vše na jednom místě, aby byl vizuální výsledek celistvý.

Věříme, že podlahové krytiny Brno Marcon uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky. Podlaha zásadním způsobem utváří charakter interiéru a může jej efektně pozvednout, nebo mu naproti tomu velmi uškodit. Aby k tomu nedošlo, je nutné vzít při jejím výběru v potaz mnoho aspektů. Podlaha by měla vyhovovat předpokládanému zatížení, ale rovněž by měla být v souladu s vašimi požadavky na náročnost údržby a důležitá je rovněž její struktura, která při doteku znatelně ovlivní pocit, který ve vás konkrétní podlaha zanechá.